Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â

[PDF] ✩ Dendam Cinta By Nurul Ain Syuhada – Help-buy-essay.co.uk “Alfan dengan Dyla dah habis Maaflah Dyla memang tak pernah suka kat Alfan pun sebelum ni Maaf bagi harapan”“Dyla tahu Alfan tak pernah pandang perempuan lain selain Dyla kan You are my first lo[PDF] Dendam Cinta By Nurul Ain Syuhada Help buy essay.co.uk “Alfan dengan Dyla dah habis Maaflah Dyla memang tak pernah suka kat Alfan pun sebelum ni Maaf bagi harapan”“Dyla tahu Alfan tak pernah pandang perempuan lain selain Dyla kan You are my first lo “Alfan dengan Dyla dah habis Maaflah Dyla memang tak pernah suka kat Alfan pun sebelum ni Maaf bagi harapan”“Dyla tahu Alfan tak pernah pandang perempuan lain selain Dyla kan You are my first love Waktu Alfan nak SPM kenapa baru sekarang bagi tahu”Semua orang ada kisah silam masing masing Cuma yang bezanya kisah itu tamat begitu sahaja Tapi tidak pada Nur Haidyla dan Alfan Kisah silam membawa mereka kepada sebuah dendam dan penyesalan“ Kau dah langgar kereta aku lepas tu nak lari macam tu aje No way” ALFAN“ Saya akan bayar duit awak tu Awak jangan risau Saya akan bayar sampai ke syiling yang terakhi.

R Takkan tertinggal sesen pun” – DYLAPelbagai cara Alfan cuba melampiaskan dendamnya Dari muncul mengejut di hadapan Dyla bila bila masa Alfan juga sanggup mengganggunya sampai ke camping mengaku tunang Dyla dan melamarnya di hadapan orang ramai“Jadi isteri saya Saya takkan bangun selagi awak tak beri jawapan yang saya nak”“Kita bincang lagi sekali okey”“Awak putuskan pertunangan kita untuk lelaki lain Ni tak adil”Demi menjaga air muka Dyla terpaksa akur pada pembohongan Alfan lalu menyebut ‘okey’ Dia tak faham kenapa Si Alfan Egoistik asyik mengejarnya Punah impiannya untuk luahkan cinta kepada Shah jejaka yang telah lama dinantikannya Tapi lamaran berupa ugutan Alfan itu dia terpaksa terima demi menyelamatkan seseorang Kecewa hatinya bukan sedikitALFAN Dalam diam dia membawa misi untuk membiarkan Dyla menderita seperti yang pernah dirasainya dulu“Aku nak makan apa.

dendam kindle cinta mobile Dendam Cinta PDFEPUBR Takkan tertinggal sesen pun” – DYLAPelbagai cara Alfan cuba melampiaskan dendamnya Dari muncul mengejut di hadapan Dyla bila bila masa Alfan juga sanggup mengganggunya sampai ke camping mengaku tunang Dyla dan melamarnya di hadapan orang ramai“Jadi isteri saya Saya takkan bangun selagi awak tak beri jawapan yang saya nak”“Kita bincang lagi sekali okey”“Awak putuskan pertunangan kita untuk lelaki lain Ni tak adil”Demi menjaga air muka Dyla terpaksa akur pada pembohongan Alfan lalu menyebut ‘okey’ Dia tak faham kenapa Si Alfan Egoistik asyik mengejarnya Punah impiannya untuk luahkan cinta kepada Shah jejaka yang telah lama dinantikannya Tapi lamaran berupa ugutan Alfan itu dia terpaksa terima demi menyelamatkan seseorang Kecewa hatinya bukan sedikitALFAN Dalam diam dia membawa misi untuk membiarkan Dyla menderita seperti yang pernah dirasainya dulu“Aku nak makan apa.

10 Comments on "Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â"

  • Nonieღserenity2bliss

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUB Announcement before review N nak jual buku ni for RM18 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Best Love the cover Ia memang simbolik untuk menggambarkan keadaan rumah tangga Dyla dan Alfan Nampak cantik di luar potrayed by the beautiful wedding dress worn by the lady on the cover tapi sebenarnya dingin just like the empty room on the cover dan bukan atas kerelaan Dyla sama seperti dengan wanita on the cover with her back against the wall Tak tahu lar sama ada the representation itu memang disengajakan atau kebetulan Apa apa pun I tought it was clever N rasa Alfan ni memang seorang yang sakit jiwa Sungguh macam Jeckyll and Hyde Creepy sangat sangat tapi tak se creepy Encik Fuad N rasa my favorite scenes dalam the entire novel yang boleh tahan ketebalannya adalah the camping scene Walaupun kesian dekat Dyla sebab terpaksa menerima lamaran Alfan time camping tapi sekurang kurangnya nampak jugaklah sikap Alfan yang caring disebalik kekas


  • SS

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUBFinished already Haha My third book for this month By the way Novel ni dia punya main storyline is revenge Dendam Alfan terhadap Dyla tu kemain teruk benar Haha Dari zaman sekolah dibawa nya sampai ke besar Padahal masa tu bak kata Dyla cinta monyet kot Asal nak serius sangat Tapi lain bagi Alfan Haha Lepastu dipaksa nya Dyla


  • Sha Mohamed

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUBKisah dendam zaman sekolah akibat ditinggalkan Alfan mencari semula cinta lamanya demi membalas dendam Hubungan yang awalnya terbina akibat dendam berjayakah mereka mengekalkan kebahagiaan #dendamcinta #nurainsyuhada #penulisan2u #cinta #novelmelayu


  • Ella

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUB35Getting better in her writing An improvement Macam stock cikgu pulak semak karangan muridhahahawalhal im bad at writing bahasa and grammarWeirdmungkin cara remaja couple kutSuka2 couplesuka2 putuslast dendam


  • Yattie Norhayatie

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUBBest i luv it👍 pada awalnya kita rasa macam agak klisedengan keadaan mahasiswa siswi di uni Perkenalan tanpa diduga kemalangan memulakan segalanya Alfan yg tidak menyangka akan bertemu semula first love dia si Dylamengatur strategi untuk mengikat Dyla Dyla yang menyimpan hati pada Syah namun Syah seperti main tarik tali Keberanian Alfan mengejar Dyla kembali adalah atas dasar dendam lamaDyla memutuskan hub


  • Liza Pun

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUB👍


  • hannah_.

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUBCerita dia best and sedih Tapi bagi saya penghujung tu tak berapa nak best sangatlah


  • Hanis

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUBbestberjujuran laa aya mata


  • Wanshazat

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUBBaca novel ni start bab 30 lepas bab dalam blog P PBAKL memang cari novel ni sebab cerita dia lain dari yang lain Kawen paksa bercinta bahagia tapi asalnya dari dendamRasa nak sekeh Dyla ni sebab hal sebesar nak kena rogol pon sanggop tak nak report polis masa kali pertama n masa kali kedua tu kalo aku kat tempat dia dah straight away call alfan meraung2 suruh amikFor me ape yang Alfan buat bukan sebab dendam tapi l


  • Ain adawiyah

    Paperbackä Dendam Cinta PDF EPUB â dendam kindle, cinta mobile, Dendam Cinta PDFEPUBBest SukaNon stop reading Tak sedar da page yg terakhirsuka dgn love hate relationship yg penulis ketengahkan Dari cinta monyet timbul dendam yg tak sudah Benci betul si alfan dgn dyla ni Memperisterikan dyla sebab dendam kena dumped dulu Mentang2 la alfan tu cinta monyet dyla Muka Alfan pon dia tak recognize Lagi bertambah la dendam si alfan tu hahaNaskhah kali ni much better dari yang sebelum nya


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *